Grex Medical

Merit Medical Endotek

Merit Medical Endotek on erikoistunut varsinkin ei-vaskulaaristentteihin ja niiden yhteydessä käytettäviin apuvälineisiin.  

AERO® Fully Covered Tracheobronchial Stent

Laserleikattu nitinol-stentti on suunniteltu vastaamaan henkitorven ja keuhkoputkien anatomisia erityispiirteitä. Tämä mahdollistaa stentin paikalleen laittamisen ilman, että stentti joko venyy tai kutistuu, minkä lisäksi sen kummatkin päät on valmistettu pehmeämmiksi siten estäen terveen kudoksen turhan vaurioitumisen. AERO® -stentti on päällystetty ulkoapäin polyuretaanilla, mikä estää tehokkaasti granulaatiota, sekä hydrofiilipäällysteellä sisältäpäin, mikä edistää liman kulkeutumista nopeasti stentin läpi. Lisäksi stentin ulkopinnalla on metallikuvio, joka estää stentin liikkumista sen laiton jälkeen.  

ENDOMAXX® Fully covered Esophageal Stent

ENDOMAXX® on uuden polven ruokatorvistentti, joka on suunniteltu vähentämään ehjän limakalvon ärsytystä ja vahingoittumista. Kuten AERO®, on ENDOMAXX® valmistettu laser-tekniikalla ja se voidaan asettaa paikalleen ilman, että stentti joko venyy tai kutistuu. Siinä on myös ulkopuolella metallikuvio, joka pitää sen tiukasti limakalvossa kiinni säilyttäen kuitenkin silikonilla päällystetyn stentin edut. Stentin kummassakin päässä on ommel, joka auttaa stentin uudelleen asettamisessa. Proximaalipäässä on kultainen markkeri ompeleessa kiinni, mikä lisää sen endoskooppista ja röntgenkuvallista näkyvyyttä.