Grex Medical

Biolitec

Saksalainen BioLitec tunnetaan maailmanlaajuisena edelläkävijänä erilaisten terapeuttisten lasertekniikoiden kehittäjänä. Heillä on kattava valikoima laserlaitteita ja lisävarusteita. BioLitecin tuotteiden avulla voidaan tarjota potilaille modernia, nopeaa ja kivuttomampaa mini-invasiivista laserhoitoa.

Leonardo Dual 45 lasergeneraattori toimii sekä 980 nm että 1470 nm aallonpituudella. Suonikohjujen hoidossa käytettään 1470 nm aallonpituutta, jolloin laser-energia absorboituu laskimon seinämän intrasellulaariseen veteen ja veressä olevaan veteen. Tuloksena on suonen pysyvä sulkeutuminen. Patentoitu ELVeS® radiaalinen laserkuitu on ensimmäinen säteittäistä (360°) energiaa antava laserkuitu maailmassa. Tämän ansiosta laser-energia kohdistuu suoraan suonen seinämään. Potilailla on yleensä vähemmän kipua, turvotusta ja mustelmia toimenpiteen jälkeen. Laserkuidun kärki näkyy erinomaisesti ultraäänikuvassa. Merkattu kuitu tekee työskentelystä turvallista ja helppoa.

LHP® ja FiLaC® ovat BioLiteckin laserkuidut coloproktologiaan. Näillä kuiduilla hoidetaan fistelejä, sinus pilonidaliksia ja peräpukamia elegantin mini-invasiivisesti. http://www.biolitec.com/en/applications/coloproctology.html

FiLaC® radiaalisella laserkuidulla voidaan hoitaa sekä anaalifistelejä että sinus pilonidaliksia. Hoidon aikana laserenergiaa johdetaan fistelikanavaan/ onkaloon laserkuidun avulla. Näin kudos tuhotaan mahdollisimman säästävällä tavalla. Laserhoito kestää vain muutaman minuutin, ja sen avulla voidaan täysin säästää kanavaa/ onkaloa ympäröivä terve kudos. Hoito on käytännössä kivuton, ja toipumisaika on lyhyempi kuin käytettäessä perinteisiä leikkausmenetelmiä

LHP® (LaserHemorrhoidoPlasty) peräpukamien hoitoon. Laserenergiaa johdetaan peräpukaman limakalvon alle, jolloin pukama alkaa kutistua kontrolloidusti. Toimenpide on sulkijalihasta ja limakalvoa säästävä.