Grex Medical

Maquet Getinge Group

Verisuoniproteesit ja paikat

Maquet Getinge Group tarjoaa laajan valikoiman Advanta ja Flixene PTFE verisuoniproteeseja ja paikkoja erilaisiin tarpeisiin. Kaikkien proteesien ulkopinnan huokoisuus on 60 µm, mikä takaa proteesin nopean kiinnittymisen ympäröivään kudokseen. Lähes kaikki proteesit implantoidaan kätevän GDS-tunnelointisysteemin avulla. Maquet Getinge Groupilla on systeemi myös potilaan oman laskimon tunneloimiseen.

Pleuraimut

Maquet Getinge Group on maailman johtava pleuraimujen valmistaja. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja potilasturvallisia. Maquet Getinge Group tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pleuraimuja ja thoraxdreenejä kunkin potilasryhmän erikoistarpeita ajatellen. Kaikki imut ja dreenit valmistetaan USA:ssa. Ne ovat lateksittomia ja MRI-sopivia.

Oasis käyttöohje (PDF): lataa

Oasis juliste (PDF): lataa

Ocean käyttöohje (PDF): lataa

Peittostentit

Advanta V12 pallolaajennettavilla peittostenteillä on COBEST-tutkimuksessa osoitettu olevan tavallisia stenttejä parempi aukipysyvyys illiacan-alueella vaativissa leesioissa. Ne soveltuvat myös mainiosti fenestroituihin AAA-toimenpiteisiin. Stentit ovat jälkilaajennettavissa, ja niitä on saatavina 5-10 mm halkaisijalla.